az egészséges test szakértője

Etikett

Kedves Vendégek!

Kérem, hogy az alábbi etikettet figyelmesen olvassák el a problémák elkerülése végett!
Etikett szó jelentése: udvariassági szabályok összessége a társadalmi érintkezésben.
Lássuk hát, mik azok a szabályok, amik betartásánál nagyon hálás leszek Önöknek!

1. Időpont egyeztetés

Bejelentkezését személyesen, telefonon vagy online is megteheti. Én bárhol elérhető vagyok: SMS, Messenger, Viber, telefon, stb. Sokszor nem tudom felvenni a telefont, vagy nem tudok azonnal reagálni az üzenetekre, de amint szabad vagyok, azonnal visszajelzek! Az online foglaló rendszer legnagyobb előnye, hogy a nap 24 órájában tud hozzám időpontot foglalni.

2. Érkezés időben

Kérem, mindig érkezzen pontosan! Késés esetén pedig tájékoztasson Engem! Ha mégis késik, az sajnos az Ön idejéből kerül levonásra! Az is előfordulhat, hogy időszűke végett nem tudom elvállalni, ezért kérem ilyenkor legyen megértő!

3. Időpont lemondása

Sajnos sokszor előfordult már, hogy tájékoztatás nélkül nem jött a vendég, vagy nekem kellett figyelmeztetnem, hogy időpontja van. Ez nagyon kellemetlen, hiszen ilyen gyorsan nem tudom betölteni a megüresedett helyet. Minden lemondott, illetve igénybe nem vett időpont nekem sajnos bevétel kieséssel jár. Természetesen bárkivel bármi előfordulhat, vagy közbejöhet valami, de ilyenkor arra kérném, hogy legalább 1 nappal jelezze felém lemondási szándékát! Vannak várólistás vendégeim is, előlük ne vegyék el a lehetőségeket!
Ha 24 órán belül történik a lemondás, vagy nem jelenik meg a foglalt időpontban, akkor 100%-os ár megtérítést számolok fel, amit 2 napon belül vagy elutalja vagy behozza személyesen a szalonomba! Amennyiben egymás után kétszer mondja le a vendég, nem áll módomban többet fogadni!!

4. Betegség esetén halasszunk!

Ha betegnek érzi magát, kérem ne a kezelés előtt pár órával jelezze. Úgy gondolom, ha nem akut betegségről vagy krónikus fájdalomról van szó, mindenkinél általában jelez időben a szervezete! Időszűke végett nem tudok ilyen gyorsan vendéget szerezni a megüresedett időpontra.

5. Utalványok és bérletek

A fent említettek alapján ugyanez vonatkozik minden utalványos és bérletet felhasználók számára! 3 hónapig érvényes a kiállított dátumtól számítva minden ajándékutalvány.
24 órán belüli lemondás esetén az utalványt megszüntetem (bérletnél szintén)!

6. Gyermekek

Amennyiben nem tudja megoldani, hogy vigyázzanak gyermekére és magával kell hoznia, akkor arra kérem, hogy tájékoztasson. Ha többen jönnének, gondoskodjon gyermekei szórakoztatásáról. A szalonban drága munkaeszközök vannak, így nem szeretném, ha a gyermek azzal játszana, vagy valami baleset történne!

7. Állatok

A szalonba állat (kutya , macska, egér, görény, stb.) szigorúan nem hozható semmilyen esetben sem!